.

Familie Muur Art Decal Grafische Decals Familie Waar Liefde Begint En Liefde Nooit Eindigt 43 cm x 116 cm

Familie Muur Art Decal Grafische Decals Familie Waar Liefde Begint En Liefde Nooit Eindigt 43 cm x 116 cm

€ 17.19

Nummer
Bestaan

onze muurtattoo komen in TOTALE GROOTTE wilt onze size opties show, maar niet layout size.het makkelijker en goedkoper voegen vinyl art op uw interieur muren dan inhuren een kunstenaar. Elke graphics zal cut in verschillende onderdelen als het enorme, eerste zetten de groter, dan is de kleinere stukken. Uw werk zou creatieve na je klaar! Dit is een originele ontwerp uit BATTOO!beschrijving : fantastische handgemaakte decal! u Aangeboden door De Decal Lab! Zie de kleurenkaart voor uw opties. de photographs zijn voor een referentie zeker de metingen wanneer bestellen.
Product Feature : milieu Materialen : Onze vinyl decals gebruik hoge kwaliteit, interieur grade matte vinyl, die gemaakt voor interieur gebruik en als het heeft een matte afwerking, het geeft de verschijning van wordt handgeschilderde op de muur. en het in geen manier maakt uw kamer geur.aandacht : Kan niet aan geschilderde oppervlakken met Teflon, stain guard of VOC schildert die zijn gebruikt.pakket Details
inbegrepen :
1 * Vinyl Decal1 * Toepassing Instructies
We streven om de beste klantenservice mogelijk! Als voor elke redenen u zijn ongelukkig met uw aankoop of de muurtattoo, aarzel niet om us. We waarderen elke klant en elke order is belangrijk voor ons!installaties Stappen : Verwijderbare, maar niet herbruikbare. Gewoon posting uw grafische, verwijder de backing en wrijven de graphics op muur, lastly peel de transfer tape. Gebruik als vele of zo weinig als u wilt versieren uw kamer in minuten met vinyl muur decal.  

Productgegevens

Kleur:
Zwart, White, Coffee, Bruin
Classificatie:
For Wall
Stijl:
Classic
Specificatie:
Single-piece Package
Patroon:
3D Sticker
Scenarios:
Muur
Thema:
Karakters
Modelnummer:
MA-01-00171-m
Merknaam:
BATTOO
Size:
17x 46 =43cm x 116cm accept customized size
Color:
30 colors of your choice(refer to color chart)
Material:
Eviromental friendly matter vinyl
Technology:
3D Sticker,half hand-made
How to use:
Transfer tape
Our design:
Letters/graphics not individual,but one entire,you get what you see
Make for order:
Every order would be made in hand after purchased
is_customized:
yes
Feature:
3D Sticker